Există trei (3) lucruri de bază de care aveți nevoie să știți despre pornind de stoarcere pentru a pierde in greutate. Acestea sunt în mod special cu privire la tipul de storcător de fructe pe care le puteți folosi, luând în considerare nevoile speciale și cercetarea retete sau ingrediente care sunt potrivite pentru tine.

Știu tipuri de storcatoare

stoarcere

În primul rând, trebuie să știi ce tipuri de echipamente, puteți utiliza pentru stoarcere. Aceste tipuri au respective beneficii și obstacole. În general, există trei (3) tipuri de storcătoare de fructe, pe care le puteți alege de la. Acestea sunt în special următoarele:

1. Storcător De Citrice

Acest tip de storcator are un alezor care stoarce fructe. Principalul său avantaj este usor de curatat caracteristică, care este ideal pentru oamenii ocupati. Cu toate acestea, se poate extrage doar o cantitate foarte limitată de suc în comparație cu celelalte două tipuri de storcatoare.

2. Juice Extractor

Spre deosebire de Storcatoare Citrice, Suc de Extractor are lame, care zdrobesc fructele în bucăți foarte mici. De asemenea, este o alternativă mai bună la Storcător de Citrice pentru că se poate extrage mai mult de suma de suc. De asemenea, puteți folosi dacă sunteți de planificare pentru a suc de greu tipuri de legume, cum ar fi morcovi, sfecla si altele. Cu toate acestea, Juice Extractor este un pic murdar pentru a curăța după utilizarea.

3. Blender

Acesta este un popular electrocasnice care piureuri de fructe și legume și de a le converti în suc sau fibră de forme. Potrivit cercetării, principalul beneficiu din asta, în afară de producerea textură mai fină de suc, este faptul că sucul are impact mai redus asupra indicelui glicemic.

În afară de aceste trei (3) tipuri de storcatoare, există, de asemenea, două (2) clasificările de storcătoare de fructe, care sunt fie centrifugal storcatoare de suc sau presele la rece. Există anumite cazuri când o clasă este mai adecvat să se utilizeze, mai ales atunci când sunt de stoarcere pentru a pierde in greutate.

1. Storcător De Fructe Centrifugal

Acest lucru a fost cel mai comun storcator înainte, care folosește un rapid filare lama în scopul de a separa sucul de fructe, carnea. Cu toate acestea, un dezavantaj de acest lucru, potrivit experților, este atunci când se distruge enzimele din fructe sau legume din cauza căldurii care aparatul produce. Această căldură se oxidează unele substante nutritive, precum și, ceea ce face produsul „mai puțin” hrănitoare. Lucru bun despre acest lucru, însă, este faptul că este mai ieftin.

2. Presa la rece sau de Masticare Storcator

Pe de altă parte, presa la rece storcător de fructe, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de masticare storcator, zdrobește și prese de fructe sau de legume, în scopul de a se obține o cantitate mare de suc. Partea bună aici este că nu produce căldură; prin urmare, oferind maximum de beneficii nutritionale.

Acest lucru este necesar pentru a utiliza, mai ales atunci când sunt de curățare sau stoarcere pentru a pierde in greutate.

Mai mult decât atât, există, de asemenea, alte tipuri de storcatoare. Unele dintre acestea includ singură treaptă de viteză, în poziție verticală, twin-unelte (sau triturating), precum și de grau juicers.

Știu nevoile dvs.

În afară de cunoașterea adecvată fel de storcator care aveți de gând să cumpere și de a folosi, este esențial să-ți cunoști cât mai bine nevoilor. Există unele persoane care au diabet. În acest sens, acestea ar trebui să fie precauți atunci când stoarcere un anumit tip de fructe, mai ales cele cu indice glicemic ridicat. Aveți nevoie pentru a aprecia că nu toate naturale sunt universal bun pentru organism. Prin urmare, aveți nevoie pentru a planifica și de cercetare care tipuri de fructe sau legume ar putea beneficia.

Din moment ce sunt de stoarcere pentru a pierde in greutate, există, de asemenea, anumite tipuri de fructe și legume, care vă va oferi un maxim de beneficii în timp ce oferindu-vă o bună sursă de energie. Printre fructele pe care le puteți încerca pentru a suc de mere, ananas sau chiar banane. Pe de altă parte, te poate stoarce aproape orice fel de legume pe care doriți. Trebuie doar să țineți minte că gustul lor trebuie să se completeze reciproc.

De cercetare adecvate retete

După cum sa menționat mai sus, există anumite tipuri de fructe, care ar fi mai potrivit pentru tine, în funcție de nevoile dumneavoastră și scop. Dacă ești non-diabetice și va fi stoarcere pentru a pierde in greutate, următoarele sunt doar câteva rețete care s-ar putea să doriți să încercați:

1. Apple + Ananas + Castravete + Suc De Lămâie
2. Ananas + Telina + Castravete + Suc De Spanac
3. Ananas + Mar + Patrunjel + Varza + Suc De Broccoli
4. Mere + Ananas + Suc De Banane
5. Morcovi + Suc De Mere

Te intrebi de ce aceste retete sunt recomandate atunci când stoarcere pentru a pierde in greutate? Ei bine, este pentru că acestea sunt bogate în fibre, care este bun pentru digestie. Ele nu sunt doar agenții de pierdere în greutate, dar detoxifiers la fel de bine. Ele elimina toxinele din sistemul dvs., ceea ce te face mai sănătos, în afară de sexy.